Fortsättningskurs i spanska - våren

Lediga platser

Ja

Kursavgift

28,00 €

OBS! GRUPPUNDERVISNING VID KOMBI HÅLLER PAUS

I och med det försämrade coronaläget kommer inte kursen att starta som planerat. Vi startar kursen så fort som möjligt och vi informerar vi dig om kursstarten per sms. Även ändringar i tidpunkter och priset kommer att ske när vi vet hur kursen kan förverkligas. 

HUOM! KOMBIN RYHMÄOPETUS TAUOLLE

Heikentyneen koronatilanteen vuoksi kurssi ei ala suunnitellun aikataulun mukaisesti. Aloitamme kurssit heti kun se on mahdollista ja ilmoitamme sinulle kurssin alkamisesta tekstiviestillä. Aikatauluihin ja hintoihin tulee muutoksia, kun tiedämme miten kurssin voi toteuttaa.

Målsättningen är att kursdeltagarna ska lära sig att berätta om sig själva och klara sig i enkla vardagssituationer på spanska. Under kursen lär man sig att berätta om olika bekanta teman som resor, mat och kultur. Vi går igenom bl.a. prepositioner, adjektiv och verb. Vi repeterar det viktigaste vi lärt oss med hjälp av lärarens material och boken Caminando 1. Anmäl skilt till höst och vår. Nivå A1-A2

Tilläggsinformation

Observera att det finns begränsat med parkeringsplatser utanför Kombila. Var noga med att inte parkera längs vägrenen eftersom det blockerar infarten till gårdarna och försvårar trafiken i området. Vänligen följ allmänna parkeringsregler också här.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

28,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Ana Sanchez Garcia

Tidpunkt

01.02.2022 - 12.04.2022

Tisdag 18:45-20:15

Lektioner: 24  (10 ggr)

OBS! Kurstidpunkten har ändrat!

Visa alla tidpunkter

Plats

Kombila - 101
Elmgrenvägen 11, 21600 Pargas