Sparris och risotto

Lediga platser

Ja

Kursavgift

10,00 €

Vi lagar olika rätter mer två huvudingredienser: risottoris och sparris.
Sparris passar bra som förrätt eller tillägg till en kött- eller fiskrätt, men den fungerar mycket bra också i pastan och risotton.

Risotto är en varmrätt i egen klass som kan kombineras med kött, fisk, grönsaker, grädde eller tomatsås. Vi använder säsongsråvaror för att laga krämiga  och läckra risottorätter. 

Materialkostnaden 14-18 € betalas direkt till läraren.

 

Lediga platser

Ja

Kursavgift

10,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Paola Fraboni

Tidpunkt

14.04.2020 - 14.04.2020

Tisdag 17:30-20:30

Lektioner: 4  (1 ggr)

Plats

Sarlinska skolan - Undervisningskök 2
Skolgatan 16, 21600 Pargas