Att fånga berättelser och personer på bild - en fotokurs

Lediga platser

Ja

Kursavgift

20,00 €

Tycker du om att fotografera men önskar bli bättre på att fånga vardagens berättelser och lyckade porträtt på familj eller vänner? På den här kursen får du lära dig både hur du kan tänka kring ljus och komposition, samt hur du får människor att slappna av på bild. Vi går igenom viss grundläggande teknik, men fokus ligger på kameran som ett konstnärligt och dokumenterande redskap. Under kursen varvar vi teori med praktiska övningar.

Kursen passar dig som är nyfiken på fotografering och som vill ta ditt intresse till en ny nivå. Du behöver inte ha någon större erfarenhet av fotografering, men gärna en grundläggande kunskap om hur din egen kamera fungerar. Ta med egen kamera. Om du har en systemkamera får du gärna ta med den, men det går också bra att delta med en telefonkamera.

Ta med dig en liten matsäck.

Amanda är fotograf specialiserad på dokumentär bröllopsfotografering, men hon har även fotat mycket porträtt, evenemang och livsstil. Hennes filosofi är att den nyaste tekniken inte är avgörande för att få bra bilder, utan att känslan i bilden är betydligt viktigare.
Hennes arbete kan ni se på amandamarina.com.

Tilläggsinformation

Observera att det finns begränsat med parkeringsplatser utanför Kombila. Var noga med att inte parkera längs vägrenen eftersom det blockerar infarten till gårdarna och försvårar trafiken i området. Vänligen föjl allmänna parkeringsregler också här.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

20,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Amanda Grönroos

Tidpunkt

01.10.2022 - 02.10.2022

Lördag 10:00-15:30
Söndag 10:00-15:30

Lektioner: 12  (2 ggr)

Plats

Kombila - 101
Elmgrenvägen 11, 21600 Pargas