Barn + vuxen: Knatteskutt 1 - våren

Lediga platser

Ja

Kursavgift

20,00 €

OBS! GRUPPUNDERVISNING VID KOMBI HÅLLER PAUS 
HUOM! KOMBIN RYHMÄOPETUS TAUOLLE 


I och med det försämrade coronaläget kommer inte kursen att starta som planerat. Vi startar kursen så fort som möjligt och vi informerar vi dig om kursstarten per sms. Även ändringar i tidpunkter och priset kommer att ske när vi vet hur kursen kan förverkligas.   
Heikentyneen koronatilanteen vuoksi kurssi ei ala suunnitellun aikataulun mukaisesti. Aloitamme kurssit heti kun se on mahdollista ja ilmoitamme sinulle kurssin alkamisesta tekstiviestillä. Aikatauluihin ja hintoihin tulee muutoksia, kun tiedämme miten kurssin voi toteuttaa. 

En kurs för dig som tillbringar fredag förmiddagar hemma med barn. En vuxen tillsammans med ett eller flera barn i åldern 1-5 år leker och dansar, både barn och vuxna får upp värmen. Nytt i höst är inslag av yoga! I vår lekfulla gympa använder vi bl.a. lekfallskärm, bollar, ärtpåsar, hopprep och ringar. Ta med eget liggunderlag och vattenflaska. Ta gärna kontakt ifall du undrar något. Obs! Anmäl både barn och vuxen till kursen. Barnet deltar utan avgift. Anmäl skilt till höst och vår.

Tilläggsinformation

Obs! Det finns inget omklädningsrum i Kombila.
Observera att det finns begränsat med parkeringsplatser utanför Kombila. Var noga med att inte parkera längs vägrenen eftersom det blockerar infarten till gårdarna och försvårar trafiken i området. Vänligen följ allmänna parkeringsregler också här.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

20,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Sonja Dragon

Tidpunkt

04.02.2022 - 01.04.2022

Fredag 09:00-10:00

Lektioner: 13  (8 ggr)

Visa alla tidpunkter

Plats

Kombila - Salen
Elmgrenvägen 11, 21600 Pargas