Filmskola och filmworkshop

Lediga platser

Ja

Kursavgift

28,00 €

Obs! Kursen startar 15.2 på grund av coronarestriktionerna.

Lär dig förvandla materialet i din videokamera till en färdig film! I din systemkamera finns en mycket fin videokamera, med den (eller med en separat videokamera) jobbar vi under kursen.
Du kommer att utveckla dina kunskaper i fotografi (film och video) till nya nivåer: musikvideos, reklamfilmer och till och med korta långfilmer.
Under kursen lär du dig hur man sätter fokus och skärpa med hjälp av bländare och slutartid samt med ISO. Dessutom lär du dig hur man lyckas med ljudinspelning med mikrofon samt med musik och effekter. Genom videoredigering syr du ihop dina videoklipp till en färdig film.
Vi kommer att göra ett manuskript och utveckla det färdigt till en film som kan visas på nätet, tv eller presenteras på en stor display. Du kommer att delta i alla rutiner: filma, plocka ljud, belysa och bygga scenen på ett proffsigt sätt.

Tilläggsinformation

Observera att det finns begränsat med parkeringsplatser utanför Kombila. Var noga med att inte parkera längs vägrenen eftersom det blockerar infarten till gårdarna och försvårar trafiken i området. Vänligen följ allmänna parkeringsregler också här.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

28,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Aras Jarjis

Tidpunkt

15.02.2021 - 26.04.2021

Måndag 17:30-19:45

Lektioner: 36  (10 ggr)

OBS! Kurstidpunkten har ändrat!

Kursstarten har senarelagts.

Visa alla tidpunkter

Plats

Kombila - 102
Elmgrenvägen 11, 21600 Pargas