Dumplings

Lediga platser

Ja

Kursavgift

10,00 €

Dumplings är små kinesiska delikata degknyten som kan fyllas med kött, skaldjur, svamp, grönsaker m.m. De färdiga degknytena doppas i olika härliga syrliga, salta och söta asiatiska såser. Under kursen tillverkar vi fyra olika varianter av dumplings och provar att tillreda dem både genom stekning, ångkokning och kokning i vatten. Till våra dumplings gör vi flera olika dippsåser. Utöver kursavgiften, som faktureras, tillkommer en materialavgift på 7-10 €/deltagare som betalas kontant till läraren i början av kursen. 

PM Rebecca Börman är en matentusiast med stor kunskap om råvaror, matlagning och näringslära. Hennes matlagningsfilosofi bygger på att mat ska smaka gott, vara hälsosam och gjord på bra råvaror från grunden. Rebecca har också skapat gruppen "Stoppa matsvinnet" på Facebook och Instagram.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

10,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Rebecca Börman

Tidpunkt

21.03.2020 - 21.03.2020

Lördag 10:00-13:00

Lektioner: 4  (1 ggr)

Plats

Paraistenseudun koulu - Undervisningskök
Skolgatan 14, 21600 Pargas