Gluteeniton ja maidoton leivonta

Free spots

Yes

Price

18,00 €

Kurssi on tarkoitettu rajoitettua ruokavaliota noudattaville ja muuten vaan asiasta kiinnostuneille. Myös juhlatarjoiluissa on hyvä huomioida erilaisia erityisruokavaliota noudattavia vieraita. Gluteenittomien ja maidottomien/ vegaanisten leipomusten ei tarvitse jäädä mauttomiksi, "terveellisen" makuisiksi tai koostumukseltaan kummallisiksi. Tällä kurssilla opettelemme yhdessä, miten leivotaan erilaisiin erikoisruokavalioihin sopivia leivonnaisia ja kuinka alkuperäisiä reseptejä voi kokeilla muuttaa erilaisiin erityisruokavalioihin sopiviksi. 

Teemme sekä suolaisia, että makeita leipomuksia toiveiden mukaan, esim. feta-punajuuripiirakkaa, pinaattipiiraita, taivaallista juustokakkua, suussasulavaa suklaapiirakkaa, ihanaa pullaa tai vaikkapa perinteisiä lettuja tai pannukakkua. Kurssilla on myös mahdollisuus tehdä vegaanisia leipomuksia. Lopuksi maistelemme ja herkuttelemme yhdessä luomuksiamme. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Ilmoitathan, mikäli haluat leipoa vegaanisesti. Materiaalikustannuket 15 € maksetaan kurssin alussa suoraan opettajalle.

Free spots

Yes

Price

18,00 €

Course languages

Finnish

Teachers

Johanna Martinkari

Dates

06.09.2025 - 06.09.2025

Saturday 11:30-16:30

Lessons: 7  (1 times)

Location

Vesterlid - Kitchen
Näsbyvägen 188, 21760 Houtskari