Grönsaker som tillbehör

Free spots

Yes

Price

14,00 €

Är du på jakt efter ny inspiration till god och mångsidig mat?
Du kan säkert laga broilergryta, korvstroganoff och steka en biff men hur blev det med tillbehör? På kursen lär du dig hur du hanterar olika grönsaker och får nya idéer till din matlagning. Materialavgift betalas direkt till läraren.

Additional information

Kurserna är främst riktade till vuxna, men självklart är barn och unga välkomna med i sällskap av en vuxen. Råvarukostnaderna tillkommer och betalas kontant till läraren. Du bör avboka din kursplats senast 5 dagar före kursstart. För icke inhiberad kursplats debiterar vi även för råvarukostnaderna.

Free spots

Yes

Price

14,00 €

Course languages

Swedish

Teachers

Sebastian Fagerlund

Dates

16.11.2024 - 16.11.2024

Saturday 12:00-16:00

Lessons: 5  (1 times)

Location

Vesterlid - Kitchen
Näsbyvägen 188, 21760 Houtskari