Säsongsbaserad matlagning - maj

Free spots

Yes

Price

12,00 €

Det finns många fördelar med att äta säsongsbaserad mat. Den är billigare, har god tillgänglighet, är ofta hållbar och håller hög kvalitet. Under fyra kurstillfällen, ett per årstid, utspridda över hela året tillagar vi rätter på de råvaror som är i säsong just då. Vi tillagar vegetariskt, kött och fisk. Kursen passar såväl nybörjare som mer kökserfarna. Kursen riktar sig främst till vuxna, men även intresserade ungdomar är varmt välkomna. Materialkostnad per gång är max 25€ per person (exakt pris meddelas innan kursstart), betalas på plats med Mobilepay. Ta med dig förkläde, kökshanddukar och plastkärl för rester.

OBS. Separat anmälan till varje kurstillfälle!

Så här hittar du till undervisningsköket i Brava

Free spots

Yes

Price

12,00 €

Course languages

Finnish, Swedish

Teachers

Elin Söderholm

Dates

11.05.2024 - 11.05.2024

Saturday 10:00-13:00

Lessons: 4  (1 times)

Location

Campus Brava - Undervisningskök A112
Skolgatan 16, 21600 Pargas