Kundaliinijooga - kevät

Free spots

Yes

Price

24,00 €

Tervetuloa energiseen aamujoogaan hakemaan virtaa koko viikonloppuun! Kundaliinijooga on energisoivaa, dynaamista ja meditatiivista joogaa. Laji perustuu hyvin vanhakantaiseen hathajoogaan, joka yhdistyy iloisesti uudempiin joogan elementteihin. Tuntien ohjelmat ovatkin hyvin monipuolisia ja jopa välillä yllätyksellisiä. Harjoitukset lisäävät liikkuvuutta, lihasvoimaa ja mielenrauhaa, mutta erityisesti saatat saada lisää iloa elämääsi. Tunnilla joogataan ja tehdään erilaisia hengitysharjoituksia. Lausumme mantroja hiljaa mielessä tai laulamme niitä yhdessä ääneen. Yhteiset lauluhetket ovatkin monelle se parhain juttu tapaamisissa. 
Tunti muodostuu alkumantroista, lämmittelyliikkeistä, harjoitussarjasta eli kriyasta, syvärentoutuksesta ja loppumeditaatiosta. Tunnit päätämme aina loppulaululla ja mantralla. Harjoitussarjat eli kriyat ovat usein valmiita joogaohjelmia, mutta muuten tunnit ovat ohjaajan suunnittelemia kokonaisuuksia. Harjoitukset tehdään aina omaa kehoa kuunnellen ja saat ohjausta miten muokata asentoja itsellesi sopiviksi.
Oma alusta (esim. joogamatto) ja viltti mukaan. Tunnilla istutaan paljon alustalla, joten tyyny/joogatiili auttaa mukavan asennon löytämisessä. Sopii kaikille. 

Ilmoittaudu erikseen syksyksi ja kevääksi

HUOM! Ei kurssia 9.3.

Additional information

Huom! Kombilassa ei ole pukuhuonetta.
Huomaa, että Kombilassa on rajallinen määrä parkkipaikkoja. Ole ystävällinen äläkä pysäköi autoasi tien pientareelle, koska se tukkii pihojen sisäänajoväylät ja haittaa liikennettä alueella. Noudatathan täälläkin yleisiä liikennesääntöjä.

Free spots

Yes

Price

24,00 €

Course languages

Finnish

Teachers

Marianne Mäntymäki

Dates

20.01.2024 - 27.04.2024

Saturday 09:35-10:50

Lessons: 20  (12 times)

Show all dates

Location

Kombila - Salen
21600 Pargas