Keramik - våren

Free spots

No

Price

44,00 €

Lär dig arbeta med ett otroligt mångsidigt och inspirerande material! På kursen kommer vi att gå igenom olika tekniker från tumning och skulptering till kavling och drejning. Vi glaserar och bränner våra arbeten efter hand. En del av arbetena tillverkar vi för att brännas på RAKU kursen (se skild kursbeskrivning).
Kursen är handledningsbetonad och riktar sig till både nybörjare och till sådana som har tidigare erfarenhet av att arbeta med keramik. På så sätt kan deltagarna stöda och inspirera varandra. Ett par barn ryms också med om de inte är rädda för att få leriga fingrar! Allt material såsom leror, glasyrer och verktyg finns att tillgå på kursen. För leran uppbärs en skild avgift. Ta med dig eget förkläde och ett gott humör! Anmäl skilt till höst och vår.

Observera att på kursen gör vi arbeten för eget bruk, inte till försäljning.

Additional information

Kursdeltagarna bör ta hem sina slutförda arbeten möjligast fort. Observera att alla arbeten och material måste tas hem senast i slutet av läsåret.
Observera att det finns begränsat med parkeringsplatser utanför Kombila. Var noga med att inte parkera längs vägrenen eftersom det blockerar infarten till gårdarna och försvårar trafiken i området. Vänligen, följ allmänna parkeringsregler också här.

Free spots

No

Price

44,00 €

Course languages

Swedish

Teachers

Cornelius Colliander

Dates

18.01.2024 - 25.04.2024

Thursday 18:00-21:15

Lessons: 52  (12 times)

Show all dates

Location

Perhetalo Ankkuri - Jurmo-salen
Uurnalehdontie 4, 21600 Parainen