Lär dig skapa i lera - våren

Lediga platser

Nej

Kursavgift

44,00 €

Har du ibland önskat att få pröva på att göra någonting av lera? Kanske har det inte blivit av eller tror du att du inte kan? Nu har du din chans. På den här dagskursen kan du förverkliga din önskan. Du får prova på det mångsidiga materialet under handledning av kursledaren.
Förkunskap behöver du inte, vi låter leran avgöra vad vi skapar. Det är heller ingen skillnad om du talar svenska eller finska (eller något annat språk), allt går. Vi låter oss bara ledas av den urgamla tekniken att forma leran. Teknikerna är kavling, tumning, gjutning i former, ringla "korvteknik" eller/och drejning. Kom med och prova! 
Materialavgift för leran och glasyren tillkommer.

Observera att på kursen gör vi arbeten för eget bruk, inte till försäljning.

Tilläggsinformation

Kursdeltagarna bör ta hem sina slutförda arbeten möjligast fort. Observera att alla arbeten och material måste tas hem senast i slutet av läsåret.
Observera att det finns begränsat med parkeringsplatser utanför Kombila. Var noga med att inte parkera längs vägrenen eftersom det blockerar infarten till gårdarna och försvårar trafiken i området. Vänligen följ allmänna parkeringsregler också här.

Lediga platser

Nej

Kursavgift

44,00 €

Kursspråk

Finska, Svenska

Lärare

Margot Åberg

Tidpunkt

18.01.2024 - 18.04.2024

Torsdag 13:00-16:00

Lektioner: 48  (12 ggr)

Visa alla tidpunkter

Plats

Familjehuset Ankaret - Jurmo-salen
Urnlundsvägen 4, 21600 Pargas