Konditionsboxning - måndag - våren

Free spots

No

Price

28,00 €

Motionsboxning är det rätta valet för dig som söker efter en effektiv motionsform. Undersökningar visar att motionsboxning är en av de mångsidigaste motionsformerna och slår den vanliga basgympan. Muskelkonditionen, syreupptagningsförmågan och motoriska färdigheterna förbättras. Samtidigt lär du dig boxningsteknik vilket gör träningen mer utmanande för de som längtar efter det. Trots det behöver du inte vara i toppkondition från början! Kursen passar såväl nybörjare som mer erfarna. Vi går framåt på ett progressivt sätt efter var och ens egna förutsättningar. Du lär dig att anpassa din egen konditionsnivå och träna på ett sätt som passar just dig. Möjligheterna är många. Tränar du hårt bränner du massor av kalorier, tränar du lättare får du intensivvård av spänningsbesvär som drabbar axel- och skulderpartiet. Dina motionskunskaper utvecklas säkert!

Du behöver innegympakläder och helst tunnbottnade träningsskor för inomhusbruk eller boxningsskor. Ta även med dig säckhandskar, handlindor, ett gympaunderlag och en vattenflaska.
Anmäl skilt till höst och vår.

Nivå: Från medeltung till tung beroende på din kondition

Additional information

Obs! Det finns inget omklädningsrum i Kombila.
Observera att det finns begränsat med parkeringsplatser utanför Kombila. Var noga med att inte parkera längs vägrenen eftersom det blockerar infarten till gårdarna och försvårar trafiken i området. Vänligen föjl allmänna parkeringsregler också här.

Free spots

No

Price

28,00 €

Course languages

Finnish, Swedish

Teachers

Piakristina Varonen

Dates

15.01.2024 - 29.04.2024

Monday 17:15-18:30

Lessons: 23  (14 times)

Show all dates

Location

Kombila - Salen
21600 Pargas