Vesijumppa - syksy

Lediga platser

Ja

Kursavgift

55,00 €

Vesijumppa on monipuolista ja tehokasta treeniä. Se on myös hellävaraista nivelille ja sitä voi kukin soveltaa oman tasonsa mukaan. Teemme sekä kunto- että lihasharjoituksia hyvän musiikin tahtiin. Yritämme pitää tempon yllä, mutta myös pitää hauskaa ja haastaa itsemme. Tunti päättyy liikkuvuusharjoituksiin ja rentoutumiseen. Ota mukaan uimapuku, pyyhe, uimalakki, jos et halua kastella hiuksia sekä vesipullo. Ei alennuksia. HUOM! Uusi kurssiaika Ilmoittaudu erikseen syksyksi ja kevääksi!

Taso: kevyt

Tilläggsinformation

Tervetuloa mukaan Saariston Kombin vesijumppaan! Vesijumppa on mukava ja hauska liikuntamuoto, joka sopii useimmille. Kurssipaikkana on Folkhälsan-talon terapia-allas Munkvikenissä. Tässä allaskoordinaattorin ohjeita terapia-altaan käyttöön ja hygieniaan, lue ne läpi ennen kurssin alkua.

Ota mukaan uimapuku/uimahousut (shortsit kielletty terapia-altaassa), pyyhe sekä uimalakki, jos et halua kastella hiuksia. Jää kotiin, jos olet kipeä tai sinulla on tarttuvia tauteja (esim. aktiivinen huuliherpes). Voit hyvin ottaa vesipullon mukaan terapia-altaan reunalle (huom. pullossa saa olla vain vettä).
Sisäänkäynti on terapia-altaan lähimmästä ulko-ovesta. Käytävällä heti sisäänkäynnin jälkeen on osallistujalista, merkkaa siihen ruksi jokaisella kerralla. Kulje käytävää pitkin vasemmalle ja pienen aulan jälkeen oikealle. Voit jättää ulkokenkäsi käytävälle pukuhuoneiden ulkopuolelle tai vähän edemmäs ruokasalin naulakolle. Voit jättää naulakkoon myös ulkovaatteesi, varsinkin paksut ulkovaatteet talvella.
Naisten pukuhuoneessa on aika ahdasta, sillä molemmat ryhmät ovat täynnä ja suurin osa osallistujista on naisia. Lukittavat kaapit eivät naisten puolella riitä kaikille, mutta kaappien yläpuolella on muovikoreja, jonne voi myös jättää tavaransa altaassa olon ajaksi. Kaapin voi myös jakaa toisen kanssa, varsinkin jo ulkovaatteet jätetään käytävään.
Ennen altaaseen menoa: käy suihkussa ilman uimapukua, käytä saippuaa ja pese myös hiukset. Jos et halua pestä hiuksia, käytä uimalakkia. Pese meikit ja hiustuotteet huolellisesti pois. Myös korut on otettava pois. Saunassa on oltava alasti ja käytettävä peflettiä. Käy saunan jälkeen suihkussa. Ota purkka pois suusta. Odota puku- tai suihkutiloissa, kunnes edellinen ryhmä nousee altaasta!
Altaassa: Ilmoita mielellään ohjaajalle (altaan reunalla), jos sinulla on jokin sairaus tai muuta, mitä ohjaajan olisi hyvä tietää turvallisuutta ajatellen. Reunalta hyppääminen on kiellettyä. Vesijumpan jälkeen kaikkien on lähdettävä yhtä aikaa, kukaan ei saa jäädä yksinään altaaseen tunnin jälkeen.
Ota ihmeessä yhteyttä, jos sinulla on jotain kysyttävää tai jos jokin ei toimi, niin yritän auttaa parhaani mukaan!

Lediga platser

Ja

Kursavgift

55,00 €

Kursspråk

Finska

Lärare

Piakristina Varonen

Tidpunkt

22.08.2022 - 21.11.2022

Måndag 11:00-12:00

Lektioner: 19  (14 ggr)

Visa alla tidpunkter

Plats

Folkhälsanhuset - Terapibassängen
Munkvikvägen 31, 21600 Pargas