Goda såser - Nagu

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Gör en djupdykning i såskastrullen! Lär dig laga riktigt goda såser och briljera vid middagsbjudningen. På kursen kommer vi tillreda en bearnaisesås, en rödvinssås och en citronsås. Du får veta vad som behövs för att göra en sås med perfekt konsistens och vi går igenom enkla steg som ökar dina chanser att lyckas gång på gång. 

Med dig hem får du recept och kunskapen om vilka grundelement som behövs i en riktigt god sås. Ta med dig kärl att ta hem såserna i! Kursen lämpar sig för köksvana personer som vill finslipa sina färdigheter.

Materialkostnaden 12 € betalas direkt till läraren.  

Tilläggsinformation

KPå Kombis matlagningskurser kan tyvärr inga specialdieter eller allergier beaktas. Materialavgiften är densamma för alla, oberoende av i vilken mån du kan äta av den tillagade maten. Är du osäker på om just de råvarorna du är allergisk mot kommer att användas på kursen? Kontakta kansliet samtidigt som du anmäler dig, så reder vi ut saken.

Kurserna är främst riktade till vuxna, men självklart är barn och unga välkomna med i sällskap av en vuxen. Råvarukostnaderna tillkommer och betalas kontant till läraren. Du bör avboka din kursplats senast 5 dagar före kursstart. För icke inhiberad kursplats debiterar vi även råvarokostnaderna.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

12,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Rasmus Johansson

Tidpunkt

29.09.2021 - 29.09.2021

Onsdag 17:30-20:30

Lektioner: 4  (1 ggr)

Plats

Kyrkbackens skola - Undervisningskök
Skolvägen 4, 21660 Nagu