¡Más español! - våren

Lediga platser

Ja

Kursavgift

28,00 €

OBS! GRUPPUNDERVISNING VID KOMBI HÅLLER PAUS

I och med det försämrade coronaläget kommer inte kursen att starta som planerat. Vi startar kursen så fort som möjligt och vi informerar vi dig om kursstarten per sms. Även ändringar i tidpunkter och priset kommer att ske när vi vet hur kursen kan förverkligas. 

HUOM! KOMBIN RYHMÄOPETUS TAUOLLE

Heikentyneen koronatilanteen vuoksi kurssi ei ala suunnitellun aikataulun mukaisesti. Aloitamme kurssit heti kun se on mahdollista ja ilmoitamme sinulle kurssin alkamisesta tekstiviestillä. Aikatauluihin ja hintoihin tulee muutoksia, kun tiedämme miten kurssin voi toteuttaa.

På den här kursen breddar du din språkliga repertoar och uttrycksförmåga. Vi repeterar verbböjning, tidsuttryck, perfekt osv. enligt deltagarnas behov. Så småningom går vi vidare med att bredda den språkliga repertoaren och tränar på att uttrycka oss bättre. Vi lär oss reflexiva verb, futurum, konditionalis, objektspronomen, översättning av olika texter och att uttrycka sina känslor på ett mångsidigt sätt. Vi fäster uppmärksamhet på ett gott uttal och att tala så mycket spanska som möjligt i en trevlig atmosfär. Material kommer att ges av läraren. ¡Bienvenidos! Anmäl skilt till höst och vår. Nivå: B1-B2

 

Tilläggsinformation

Observera att det finns begränsat med parkeringsplatser utanför Kombila. Var noga med att inte parkera längs vägrenen eftersom det blockerar infarten till gårdarna och försvårar trafiken i området. Vänligen följ allmänna parkeringsregler också här.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

28,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Ana Sanchez Garcia

Tidpunkt

01.02.2022 - 12.04.2022

Tisdag 17:15-18:45

Lektioner: 24  (10 ggr)

OBS! Kurstidpunkten har ändrat!

Visa alla tidpunkter

Plats

Kombila - 101
Elmgrenvägen 11, 21600 Pargas