Mental träning och välmående

Lediga platser

Ja

Kursavgift

22,00 €

Hur mår du, egentligen...? När har du ställt dig själv den frågan senast? Hur påverkas du av stress och vad kan du göra för att förhindra att påverkas av stress. Känner du till dina värderingar och lever du enligt dom? Vad händer om du inte lever enligt dina värderingar? Vilka attityder har du, varifrån kommer dom och går dom att ändra? När har du senast funderat på hur du lever ditt liv och är det en bra sak för dig att du lever som du gör?
I kursen Mental träning och välmående är det här några av sakerna vi söker svar på och funderar över. I kursen får du praktiska tips på övningar du kan göra på egen hand. Vi diskuterar och behandlar exempel från privatliv, arbetsliv och idrott. Du kommer också att lära dig hur mental träning kan utveckla dig som individ. Kursen består av föreläsningar och praktiska övningar där du får handledning i hur du kan förbättra ditt eget liv och utvecklas som individ. Den finns också möjlighet till privat handledning i fall någon så önskar.

Tilläggsinformation

Obs! Det finns inget omklädningsrum i Kombila.
Observera att det finns begränsat med parkeringsplatser utanför Kombila. Var noga med att inte parkera längs vägrenen eftersom det blockerar infarten till gårdarna och försvårar trafiken i området. Vänligen följ allmänna parkeringsregler också här.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

22,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Anders Levin

Tidpunkt

21.10.2019 - 25.11.2019

Måndag 19:00-21:00

Lektioner: 16  (6 ggr)

Visa alla tidpunkter

Plats

Kombila - 103
Elmgrenvägen 11, 21600 Pargas