Hulttio - Gustav Mannerheimin painava nuoruus

Kuka onkaan se nuori mies, jonka isä on peliriippuvainen ja äiti kuolee suruun isän karattua rakastajattaren kanssa? Hän on koulukiusattu ja lyseo jää kesken 12-vuotiaana. Lapsuudenkoti Louhisaaren kartanolinna vaihtuu Haminan kadettikouluun. Vaikeudet seuraavat toisiaan. Mutta tämä nuori mies selviytyy ja kapuaa lopulta kansakunnan kaapin päälle.
Tule kuuntelemaan kuinka Mannerheimista tuli Mannerheim.
30.10.

Ilmoittaudu tästä

Julverkstaden 25.11

Tända ljus i fönstren, varm glögg och Kombis julverkstad. Det är vad som behövs för att den mysiga julkänslan ska infinna sig. Passa på att få pyssla lite julpynt, dekorationer och kanske någon julklapp med handledning av våra duktiga lärare. Vi sköter förberedelserna och städningen, du skapar. I år har vi igen många spännande stationer; marsipangrisar, reflexer, kalkfärg, lyktor, juldekorationer, och pallar.
Som vanligt bjuder vi på glögg och pepparkakor.
Ta med småpengar, materialet finns på plats till självkostnadspris

Anmäl dig här

Kom och tävla 5.11 2017

Kom med och tävla i banhoppning och dressyr – på din käpphäst! Käpphästridning är en ny hobbyform som uppstått i Finland och som blivit mycket populär under de senaste åren. I käpphästridning utför man samma rörelser och moment som i traditionell dressyr och banhoppning och tävlar rentav på FM-nivå.

Mera information och anmälan här

Välkommen till Kombi!

Kombi är ditt tvåspråkiga medborgarinstitut i Pargas. Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang av många olika slag. Vi vill vara hela familjens institut, så vi ordnar kurser för såväl gammal som ung.

Kanske drömmer du om en ny hobby eller vill du kanske återuppta något du en gång sysslat med? Vi har kurser i det mesta, för de flesta. Sök bland våra kurser och bli inspirerad. Du är hjärtligt välkommen till oss!

Anmäl dig till kurser och föreläsningar här på hemsidan eller kontakta oss per telefon.

Aktuellt

Kurserna publiceras på vår webbsida 22.6.2017

Broschyren delas ut till alla hushåll i Pargas 11.8.2017

Anmälan till kurserna startar tisdagen den 15.8.2017 kl 9:00.

Du kan ladda ner broschyren här

 

OBS! Datumet för Horse Show är fel i broschyren. Det ska vara den 5.11   

Vi ses!

Cecilia, Solveig, Ira och Katja

 

Vi vill göra dig uppmärksam på att om du får ett sms vars avsändare är kombi, så går det INTE att svara på meddelandet, inte heller ringa upp numret. Det är en sms-tjänst Kombi använder i informationssyfte. Om du vill nå kanslipersonalen, så ring oss på ett av telefonnumren nedan.

Följ oss gärna på facebook, instagram eller gör som många andra och prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

      facebook

 

nyhetsbrev