Vänveckan

Vecka 7 firar vi den traditionella vänveckan på Kombi. Då har så gott som alla kurser "öppna dörrar" och kursdeltagarna kan ta med sig en vän eller flera vänner för att bekanta sig med kursverksamheten. Om det finns plats på kursen kan vännen anmäla sig på kursen till priset av 10 euro. För att erhålla det rabatterade kurspriset måste man anmäla sig via kansliet. Enkvällskurser och matlagningskurser är inte öppna för utomstående under vänveckan

Master Chef Junior

En inspirerande matlagningskurs för barn i åldern 9–15 år. Vi lagar läckerheter som barn tycker om från scratch och av rena råvaror. Kursen passar alla ivriga hjälpkockar. Kurssi sopii kaikille innokkaille keittiöapulaisille.

Mera information och anmälan

Från Pargas till Karibien med egen segelbåt

Kom och lyssna på berättelsen om seglingen runt Norden och som sedan fortsatte mot Honduras och Patagonien, men som abrupt slutade på ett rev i Karibiska havet.
De mest spännande och minnesvärda händelserna och hamnarna presenterar jag med bilder videoklipp och historier. Jag svarar på frågor och delar gärna med mig av mina erfarenheter.

Mera information och anmälan här

Välkommen till Kombi!

Kombi är ditt tvåspråkiga medborgarinstitut i Pargas. Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang av många olika slag. Vi vill vara hela familjens institut, så vi ordnar kurser för såväl gammal som ung.

Kanske drömmer du om en ny hobby eller vill du kanske återuppta något du en gång sysslat med? Vi har kurser i det mesta, för de flesta. Sök bland våra kurser och bli inspirerad. Du är hjärtligt välkommen till oss!

Anmäl dig till kurser och föreläsningar här på hemsidan eller kontakta oss per telefon.

Aktuellt

Kurserna publiceras på vår webbsida 15.12 2018

Broschyren delas ut till alla hushåll i Pargas runt jultiden

Anmälan till kurserna startar tisdagen den 8.1 2019 kl 9:00.

 

Vi ses!

Cecilia, Solveig, Ira och Katja

 

Vi vill göra dig uppmärksam på att om du får ett sms vars avsändare är kombi, så går det INTE att svara på meddelandet, inte heller ringa upp numret. Det är en sms-tjänst Kombi använder i informationssyfte. Om du vill nå kanslipersonalen, så ring oss på ett av telefonnumren nedan.

Följ oss gärna på facebook, instagram eller gör som många andra och prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

      facebook

 

nyhetsbrev