Omgiven av idioter

Har du nån gång försökt resonera med din partner och ingenting gick som du tänkt dig? Eller i förvirring lämnat ett möte med känslan av att du inte begrep dig på de övriga i rummet? Och har du tänkt på att vissa aldrig verkar höra vad du säger – oavsett hur tydlig du är? Ibland går det bara inte att göra sig förstådd, och vissa tycks nästan vilja missuppfatta dig.

Mera information här, anmälan öppnar 21.8 kl 09

Julverkstaden 24.11

Tända ljus i fönstren, varm glögg och Kombis julverkstad. Det är vad som behövs för att den mysiga julkänslan ska infinna sig. Passa på att få pyssla lite julpynt, dekorationer och kanske någon julklapp med handledning av våra duktiga lärare. Vi sköter förberedelserna och städningen, du skapar.

Anmäl dig här

En eftermiddag med Lofsan

Kom på inspirerande föreläsning och träningspass med Lofsan den 12.1 2019.
Föreläsning:
Den bästa träningen - så funkar det
I en tid där dieter, hälsohets och viktminskningsmetoder får
stort utrymme föreläser Lovisa om livsstilsförändringar som
fungerar i ett livslångt perspektiv.

Träningspass:
Träna med Lofsan
Välkommen med på ett fartfyllt och intensivt helkroppspass ’Lofsan style’.

mera info och anmälan här

Livet på lånad tid - Om spelmissbruk och dess konsekvenser

Fredrik Nygård (41) har ett levt ett liv i ett grovt, grovt spelmissbruk och har lurat till sig pengar av kreditinstitut, företag och så mycket som uppskattningsvis 500 privatpersoner. Idag har han skulder på över 2,5 miljoner euro.
Han har i flera år pendlat mellan att leva ena dagen på 5-stjärniga lyxhotell och den andra dagen på gatan. Efter att ha flera gånger rest "jorden runt", och t.ex. varit i världens "spelmecka" Las Vegas hela 31 gånger, så har han sett och har erfarenheter från allt vad spelvärlden kan erbjuda av både "himmel och helvete".

Mera info och anmälan här

Välkommen till Kombi!

Kombi är ditt tvåspråkiga medborgarinstitut i Pargas. Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang av många olika slag. Vi vill vara hela familjens institut, så vi ordnar kurser för såväl gammal som ung.

Kanske drömmer du om en ny hobby eller vill du kanske återuppta något du en gång sysslat med? Vi har kurser i det mesta, för de flesta. Sök bland våra kurser och bli inspirerad. Du är hjärtligt välkommen till oss!

Anmäl dig till kurser och föreläsningar här på hemsidan eller kontakta oss per telefon.

Aktuellt

Kurserna publiceras på vår webbsida 19.6.2018

Broschyren delas ut till alla hushåll i Pargas 16.8.2018

Du kan ladda ner broschyren här

Anmälan till kurserna startar tisdagen den 21.8.2018 kl 9:00.

 

Vi ses!

Cecilia, Solveig, Ira och Katja

 

Vi vill göra dig uppmärksam på att om du får ett sms vars avsändare är kombi, så går det INTE att svara på meddelandet, inte heller ringa upp numret. Det är en sms-tjänst Kombi använder i informationssyfte. Om du vill nå kanslipersonalen, så ring oss på ett av telefonnumren nedan.

Följ oss gärna på facebook, instagram eller gör som många andra och prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

      facebook

 

nyhetsbrev