Carina Englund

Namn: Carina Englund

Hemort: Pargas

Utbildning (och lärarutbildning): Utbildad kostrådgivare. Studerande idrottsledare och personlig tränare. :)

Intressen: Träning och kost.

När började du din kurslärarkarriär vid institut: Detta är mina första kurser vid institutet, vikarierade lite år 2019.

Din drömkurs, vilken skulle du helst delta i: Jag skulle helst vara med i en språkkurs i finska eller någon sorts dans kurs. :)

Vad sporrar dig som lärare:  Att kunna hjälpa, peppa och se gruppen träna hårt tillsammans samtidigt som alla har roligt. Det är det som gör att gruppträning är så kul. Jag tycker också om att hjälpa alla i gruppen och blir därför väldigt sporrad av att ge er tips om kost och annat ni funderar på, så att alla mår så bra som möjligt och når sina mål.

Vad vill du hälsa dina blivande kursdeltagare: Mig kan ni före/efter passet fråga om kost/träningstips eller något annat ni funderar på. Jag hjälper er jätte gärna, för jag vill att alla i gruppen skall trivas och nå sina mål.

Något annat du vill berätta: Jag tränar själv hårt och skaffar hela tiden ny information för att själv kunna träna på bästa sätt och hjälpa andra. För mig är träning inte bara viktigt för kroppen, men för att också kunna slappna av och må bättre. Jag har adhd och träningen har hjälpt mig hantera den på så många sätt.

CarinaEnglund