Kalaruokia

HUOM! Tämä kurssi on peruuntunut.

Vapaat paikat

Ei

Kurssimaksu

10,00 €

Opi valmistamaan herkullisia kalaruokia! Perehdymme kalan käsittelyyn, paistoaikoihin ja lämpötilaan sekä valmistamme klassisia kalasta ja kastikkeesta (hollandaisekastike, valkoviinikastike, hummerikastike) koostuvia ruokia. Materiaalikustannukset 15-20 €/osallistuja maksetaan suoraan kurssin vetäjälle.

Teoriaosuus pidetään joko ruotsin tai suomen kielellä, osallistujien enemmistökielen mukaan. Reseptit saa molemmilla kielillä.

Lisätiedot

Kombin ruokakursseilla ei valitettavasti voida ottaa huomioon erityisruokavalioita tai allergioita. Kurssin materiaalikustannukset ovat aina samat, vaikka et voisikaan syödä osaa raaka-aineista. Jos olet epävarma siitä, oletko allerginen jollekin kurssilla käytetylle raaka-aineelle, ota yhteyttä kansliaan ennen ilmoittautumista. Otamme selvää asiasta.

Kurssit on tarkoitettu pääasiassa aikuisille, mutta lapset ja nuoret ovat luonnollisesti tervetulleita aikuisen seurassa. Raaka-ainekustannukset maksetaan käteisellä opettajalle. Kurssipaikka tulee peruuttaa viimeistään 4 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomasta kurssipaikasta laskutamme kurssimaksun lisäksi raaka-ainekustannukset.

Vapaat paikat

Ei

Kurssimaksu

10,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi, Suomi

Opettajat

Paul Reuter

Aika

16.02.2021 - 16.02.2021

Paikka

Sarlinska skolan - Kotitalousluokka 2
Koulukatu 16, 21600 Parainen