Gjut dina egna påskägg

HUOM! Tämä kurssi on peruuntunut.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

10,00 €

Att gjuta egna chokladägg är ett roligt pyssel för både vuxna och barn. Extra kul blir det om du fyller äggen med en hemlig överraskning! Vi avslutar med att slå in äggen vackert i väntan på helgen. I materialkostnaden ingår en egen gjutform. Vi använder laktosfri choklad. Barn över 7 år är välkomna i sällskap av en vuxen. Både barn och vuxna bör anmälas till kursen. Materialkostnader: 13-16 €/person eller /vuxen+barn, betalas kontant till läraren.


Lisätiedot

På Kombis matlagningskurser kan tyvärr inga specialdieter eller allergier beaktas. Materialavgiften är densamma för alla, oavsett vilka råvaror du kan äta. Är du osäker på om just de råvarorna du är allergisk mot kommer att användas på kursen? Kontakta kansliet innan du anmäler dig, så reder vi ut saken.

Kurserna är främst riktade till vuxna, men självklart är barn och unga välkomna med i sällskap av en vuxen. Råvarukostnaderna tillkommer och betalas kontant till läraren. Du bör avboka din kursplats senast 4 dagar före kursstart. För icke inhiberad kursplats debiterar vi även råvarokostnaderna.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

10,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi

Opettajat

Micaela Sundström

Aika

26.03.2021 - 19.02.2021

Paikka

Kyrkbackens skola - Kotitalousluokka
Koulutie 4, 21660 Nauvo