Vähempikin riittää -luento ja Bootcamp-treeni Anna Saivosalmen kanssa

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

15,00 €

Anna Saivosalmi, 40-vuotias lukion psykologian ja liikunnan opettaja, Keventäjien valmentaja, personal trainer, Kauneus ja Terveys-lehden bloggaaja, intohimoinen liikkuja, kotitreenikirjailija ja kahden urheilevan kouluikäisen lapsen äiti Turusta. Ensimmäinen kirja: Treenaa kotona 10, 20 tai 30 minuuttia (Tammi) ilmestyi vuonna 2018, toinen kirja ilmestyy tammikuussa 2020. Jaan treenivinkkejä ja videoita instagramissa tililläni @ansaivo

Vähempikin riittää

Mistä on hyvinvointi rakennettu? Se on rakennettu tasapainosta.

Vähemmällä treenillä, ihan tavallisella syömisellä, sekä pikkuisen pienemmillä vaatimuksilla itseä kohtaan. Niistä on minun hyvinvointini rakennettu. Suorittaminen on ihan jees, mutta ei meistä kukaan halua tehdä sitä hampaat irvessä. Vihdoin olen ymmärtänyt, mitä kokonaiskuormitus, kultainen keskitie tai hyvä ja lämmin suhde omaan kehoon tarkoittavat. Tasapaino on mahdollista saavuttaa silloin, kun hoksaa, miten psyykkinen, fyysinen ja sosiaalinen puoli meissä ovat tiiviisti yhteydessä toisiinsa, niin liikunnan, syömisen, unen ja palautumisenkin osalta, emootioita unohtamatta. Vähempikin riittää ja se riittää ihan oikeasti todella pitkälle. Vähemmälläkin on mahdollista saavuttaa tasapaino, joka hehkuu myös ulospäin.

Bootcamp -treeni

Sykettä nostattava, kehoa sekä mieltä haastava, tiukka, mutta hauska Bootcamp-treeni, jossa yhdistellään lihaskuntoliikkeitä ja intervalliosioita. Treeni soveltuu kaikille, mutta olipa sitten missä kunnossa tahansa, tulee varmasti ylittäneensä itsensä. Treeni aloitetaan dynaamisella lämmittelyllä ja päätetään jäähdyttelyyn sekä palauttavaan venyttelyyn.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

15,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi

Opettajat

Anna Saivosalmi

Aika

11.01.2020 - 11.01.2020

Lauantai 15:00-18:20

Oppitunteja: 4  (1 krt)

Paikka

Sarlinska skolan - Auditorio
Koulukatu 16, 21600 Parainen