Mia Vieltojärvi

Nimi: Mia Vieltojärvi

Kotipaikka: Piikkiö (Kaarina)

Koulutustausta: Erä- ja luonto-opas, Palvelualojen restonomi ja suoritan tällä hetkellä opettajan opintoja, joista valmistun 6/2022

Harrastukset: Kaikenlainen ulkoliikunta, kuten hiihto, geokätköily ja patikointi, yleensäkin kaikki luonnossa liikkuminen. Matkustaminen, uusiin paikkoihin tutustuminen. Uuden oppiminen ja itsensä kouluttaminen.

Milloin aloitit työsi Kombin opettajana: Syksyllä 2021

Millaiselle kurssille haluaisit itse osallistua: Tänä keväänä osallistuin valokuvaus ja luhkan valmistus kursseille. Haluan osallistua sellaisille kursseille, joista voin oppia uutta, jota voin hyödyntää omassa elämässäni.

Mikä sinua innostaa opettajana: Voin jakaa omaa tieto-taitoani ja toivon, että osallistujille olisi tästä iloa ja hyötyä. Opettaminen ei ole yksisuuntaista toimintaa, vaan joka kerta pitäessäni kurssia opin myös itse jotain uutta. Opettaminen on sosiaalista toimintaa, tapaan joka kerta uusia innokkaita ja hyvän tuulisia ihmisiä.

Mitä haluaisit sanoa tuleville kurssilaisillesi: Minun kursseillani ei tarvitse osata etukäteen mitään erityistä, tule sellaisena kuin olet.

Jotain muuta, mitä haluaisit kertoa: Muistakaa, että voitte osallistua opiston kursseille yli kuntarajojen.

Mia Vieltojarvi