Mia Oksala

MiaOksala

Nimi: Mia Oksala    

Kotipaikka: Turku

Koulutustausta: Oikeustieteen maisteri, Alppihiihdon ohjaaja, Personal Trainer

Harrastukset: Musiikki (piano +  muita soittimia), liikunta monissa eri muodoissaan; välillä yksin ja usein lasten kanssa, lukeminen (etenkin historia ja omaelämäkerrat), kokkailu

Milloin aloitit työsi Kombin opettajana: Syksyllä 2020

Millaiselle kurssille haluaisit itse osallistua: Minua kiinnostavat erilaiset kokkikurssit sekä mm. yogakurssi on ollut haaveissa. Lisäksi erilaiset liikuntaleirit kiinnostaisivat.

Mikä sinua innostaa opettajana: Kun saan oppilailta hyvää palautetta. Erityisesti kyyneleet saa silmään ne oppilaat, jotka soittavat ja kiittävät jälkeenpäin kun ovat päässeet opiskelemaan haluamaansa oppilaitokseen. Niistä saa extravoimaa seuraaviin kursseihin.

Mitä haluaisit sanoa tuleville kurssilaisillesi: Osallistukaa aktiivisesti luennolla; kyselkää, kyseenalaistakaa ja kertokaa mielipiteitänne. Vuorovaikutus opettajan ja oppilaiden kesken tuo paljon enemmän kurssille kuin monotonisesti yksin puhuva luennoitsija. Antakaa palautetta suoraan jo luennolla, jos jokin mietityttää.

Jotain muuta, mitä haluaisit kertoa: Juridiikka ei ole vaikeaa enää kun siihen ajatteluun pääsee sisälle. Rohkeasti vaan kurssille mukaan niin huomaatte, että se on sittenkin suomen kieltä!