Elina Ukkonen

ElinaUkkonen

Nimi: Elina Ukkonen

Kotipaikka: Nousiainen

Koulutustausta: Olen valmistunut musiikkipedagogiksi 2009 Turun Taideakatemiasta. Toimin pianon- ja harmonikansoiton opettajana turun seudulla. Johdan myös Ruskon Harmonikkakerhoa.

Harrastukset: Harrastuksiini kuuluu lenkkeily kahden karjalankarhukoirani kanssa, jumppa ja käsityöt.

Milloin aloitit työsi Kombin opettajana: Olen aloittamassa opetuksia Kombissa syksyllä 2020. Aikaisemmin olen opettanut mm. Naantalin opistossa.

Millaiselle kurssille haluaisit itse osallistua: Musiikin lisäksi historia on kiehtonut minua aina. Ehkäpä joku sukututkimuskurssi olisi mieluinen.

Mikä sinua innostaa opettajana: Oppilaat! Kun saan oppilaan oppimaan jotain uutta, innostumaan. Opin myös itse uutta jokaisen oppilaan kohdalla. Jokainen oppilas on persoona ja jokainen oppii yksilöllisesti. Yhteisen sävelen löytäminen on tärkeää ja palkitsevaa. Yhteisten tavoitteiden asettaminen ja niitä kohti ponnistaminen on motivoivaa esim. konserttikokonaisuuden luominen.

Mitä haluaisit sanoa tuleville kurssilaisillesi: Olkaa rohkeita ja tarttukaa haasteeseen oppia soittamaan harmonikkaa. Yhdessä teemme haaveesta totta =)