Carina Englund

Nimi: Carina Englund

Kotipaikka: Parainen

Koulutustausta: Koulutettu ravintoneuvoja. Opiskelen liikunnanohjaajaksi ja personal traineriksi.

Harrastukset: Ravitsemus ja liikunta

Milloin aloitit työsi opiston opettajana: Nämä ovat ensimmäiset kurssini (syksyllä 2020), vuonna 2019 tein muutamia sijaisuuksia.

Millaiselle kurssille haluaisit itse osallistua: Haluaisin mieluiten osallistua jollekin suomen kielen kurssille tai tanssikurssille J

Mikä innostaa sinua opettajana: Se että voin auttaa ja kannustaa ja että näen ryhmän treenaavan kovaa yhdessä ja kaikilla on hauskaa. Sen vuoksi pidän ryhmäliikunnasta. Minusta on mukava auttaa kaikkia ryhmäläisiä. Minua motivoi, kun voin antaa ravintovinkkejä ja muita vinkkejä, niin että kaikki voivat mahdollisimman hyvin ja saavuttavat tavoitteensa.

Mitä haluaisit sanoa tuleville kurssilaisillle: Voitte ennen treeniä tai sen jälkeen kysyä minulta ravintovinkkejä tai mitä muuta vain mietittekään. Autan teitä mielelläni, sillä haluan, että kaikki viihtyvät ryhmässä ja saavuttavat tavoitteensa.

Jotain muuta, mitä haluaisit kertoa: Treenaan itse kovasti ja hankin koko ajan uutta tietoa, niin että voin itse treenata parhaalla mahdollisella tavalla ja auttaa muita. Treeni ei ole tärkeää vain fyysisesti, vaan se auttaa myös rentoutumaan ja voimaan paremmin. Minulla on adhd, ja treenaaminen on auttanut minua pärjäämään sen kanssa.

CarinaEnglund