Voit ilmoittautua kurssille kotisivullamme. Voit myös ilmoittautua puhelimitse (EI tekstiviestillä eikä puhelinvastaajaan) soittamalla 040 488 5701, 040 700 6915, 044 358 5981 tai 0400 852 596. Ilmoittautuminen sähköpostitse ei ole mahdollista.

Ilmoittautumisen yhteydessä sinun tulee antaa henkilötietosi, osoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.

HUOM! Tarvitsemme henkilötunnuksesi voidaksemme todentaa henkilöllisyytesi mm. laskutuksessa. Ilmoitamme peruutuksista ja muista kurssimuutoksista tekstiviestillä.

Tarjoamme suuren määrän kursseja eri aihealueilta ja toivomme, että kaikki kurssit voidaan myös toteuttaa. Sen vuoksi on erityisen tärkeää, että ilmoittaudut sinua kiinnostavalle kurssille. Ilmoittautuneiden määrä ratkaisee voiko kurssi alkaa. Tämä koskee myös saaristossa pidettäviä kursseja.

Jos kurssi on jo täynnä, on tärkeää, että kuitenkin ilmoittaudut jonoon. Näin voimme tarjota sinulle paikkaa, jos joku toinen peruuttaa osallistumisensa. Jos jonotuslista on pitkä, pyrimme järjestämään vielä toisen kurssin, mahdollisuuksien mukaan jo saman lukukauden aikana.

Osalle kevään kursseista voit ilmoittautua jo syksyllä.

SITOVA ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kaikille kursseille on sitova. Ilmoitamme sinulle tekstiviestillä kurssien peruutuksista sekä siitä, jos saat kurssipaikan varasijalta. Sinun tulee peruuttaa osallistumisesi pitkälle kurssille viimeistään 7 päivää kurssin alun jälkeen. Lyhytkursseille osallistuminen tulee peruuttaa viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Muissa tapauksissa laskutamme kurssin kokonaisuudessaan. Huom! Peruuttamattomista ruuanlaittokursseista laskutamme myös materiaalikustannukset.

LAPSEN ILMOITTAMINEN KURSSILLE

Alaikäiselle lapselle ei voi luoda omaa käyttäjätiliä, mutta voit yhdistää hänet omaan käyttäjätiliisi. Luo itsellesi tili, kirjaudu sisään ja valitse vasemmasta sarakkeesta ”Perheeni”. Sen jälkeen valitse ”Klikkaa tästä lisätäksesi perheen jäsenen”.