Kaffe

Följ med på en kunskapsresa till de olika kaffeländerna, kaffesorterna och kaffesmakerna. Vad har arter, jordmån och skördemetod med saken att göra? Vi provar massor av ursprungskaffen som vi sedan försöker urskilja de olika smakerna ur, och förstå varför de smakar som de gör.

Mera information och anmälan här

Konsten att få Dalai Lama att hoppa

Stina Dabrowski började sin tv-karriär på programmet Nöjesmaskinen 1982. Hon blev direkt en omtyckt tv-personlighet och gjorde snart sitt egetprogram, “Stina m fl” ett program där reportage från hela världen blandades med intervjuer med celebriteter och direktsända artistuppträdanden.
Sen 1987 har hon gjort otaliga program och intervjuer med kända personer och statsöverhuvuden från hela världen.

Mera information och anmälan här

Julverkstaden

Vill du pyssla till jul och göra egna fina julklappar men slippa städningen efteråt? Kom då till julverkstaden för att laga julklappar och pyssla fram julstämningen och mycket mer under ledning av institutets duktiga lärare. På plats i år finns kunniga lärare inom förgyllning, origami, decoupage, och många många fler. När du vill ta en paus kan du sätta dig i soffan med en kopp glögg och pepparkakor. Vuxna, unga, barn, familjer och vänner är alla välkomna. Allt material finns på plats till självkostnadspris. Ta kontanter med.

Mera information och anmälan här

Shake it!

14.1 kl 18.00
Börja det nya året med energi och ett gott humör! Nu skakar vi loss julskinkan med ett leende på läpparna.
Vi bjuder på en härligt fest där du får dansa loss tillsammans med Karin Eklund och sedan avslutar vi med ett svettigt Zumba- pass med Anssi Heikkilä Du kan delta i hela paketet eller välja motionstimme, priset är det samma.

Mera information och anmälan här

Välkommen till Kombi!

Kombi är ditt tvåspråkiga medborgarinstitut i Pargas. Vi erbjuder på kurser, föreläsningar och evenemang av många olika slag. Vi vill vara hela familjens institut, så vi ordnar kurser för såväl gammal som ung.

Kanske drömmer du om en ny hobby eller kanske vill du återuppta på något du en gång sysslat med? Vi har kurser i det mesta, för de flesta. Sök bland våra kurser och bli inspirerad. Du är hjärtligt välkommen till oss!

Anmäl dig till kurser och föreläsningar här på hemsidan eller kontakta oss per telefon.

Aktuellt

Höstlov i Pargas 13-14.10 - det flesta kurser håller lov.

Vi ses

Cecilia, Solveig, Ira och Katja

 

Vi vill göra dig uppmärksam på att om du får ett sms vars avsändare är kombi så går det INTE att svara på meddelandet, inte heller ringa upp numret. Det är en sms-tjänst vi använder inom institutet för att informera. Om du vill nå personalen på mbi så  är det via numrorna här nedan.

Följ oss gärna på facebook, instagram eller gör som många andra och prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

      facebook

 

nyhetsbrev