Complete Vocal Technique

Vill du utforska din röst, vill du hitta ditt eget sound? Vill du orka sjunga längre fraser och undvika att bli utan luft mitt i frasen? Vill du slippa heshet och rösttrötthet på grund av att du talar mycket i ditt arbete? Kom med på en introduktionskurs i Complete Vocal Technique! Vi övar praktiskt både enskilt och i grupp. Deltagaren väljer själv sång eller annat som hen vill öva på. Tio aktiva deltagare ryms med. Dessutom får sex passiva deltagare – som bara lyssnar – också plats på kursen. Varje aktiv deltagare undervisas individuellt, medan de övriga i gruppen följer med och även involveras i undervisningen.

Mera information och anmälan här

Välkommen till Kombi!

Kombi är ditt tvåspråkiga medborgarinstitut i Pargas. Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang av många olika slag. Vi vill vara hela familjens institut, så vi ordnar kurser för såväl gammal som ung.

Kanske drömmer du om en ny hobby eller vill du kanske återuppta något du en gång sysslat med? Vi har kurser i det mesta, för de flesta. Sök bland våra kurser och bli inspirerad. Du är hjärtligt välkommen till oss!

Anmäl dig till kurser och föreläsningar här på hemsidan eller kontakta oss per telefon.

Aktuellt

Kurserna publiceras på vår webbsida 15.12.2017

Broschyren delas ut till alla hushåll i Pargas 29.12.2017

Anmälan till kurserna startar måndagen den 8.1.2018 kl 9:00.

 

Vi ses!

Cecilia, Solveig, Ira och Katja

 

Vi vill göra dig uppmärksam på att om du får ett sms vars avsändare är kombi, så går det INTE att svara på meddelandet, inte heller ringa upp numret. Det är en sms-tjänst Kombi använder i informationssyfte. Om du vill nå kanslipersonalen, så ring oss på ett av telefonnumren nedan.

Följ oss gärna på facebook, instagram eller gör som många andra och prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

      facebook

 

nyhetsbrev