Matlagning över öppen eld

Lediga platser

Ja

Kursbeskrivning

Efter en kort promenad för att smala in kryddor till maten gör vi upp olika typer av eld för matlagning. Vi lagar olika rätter baserade på fisk, kött och grönsaker. Vi använder muurikka och wokpannor på eld eller gas om det är risk för skogsbrand. Elden använder vi också till att grilla och baka. En del av kryddorna och ingredienserna tar vi från naturen. Information om tillbehör kombi.pargas.fi. Materialkostnader 10–15 €.

Kursavgift

14,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

James Simpson

Tilläggsinformation

Kurserna är främst riktade till vuxna, men självklart är barn och unga välkomna med i sällskap av en vuxen. Råvarukostnaderna tillkommer och betalas kontant till läraren. Du bör avboka din kursplats senast 4 dagar före kursstart. För icke inhiberad kursplats debiterar vi även råvarukostnaderna.

Tidpunkt

12.05.2018 - 12.05.2018

Lördag 10:00-16:00

Lektioner: 8  (1 ggr)

Plats

Plats meddelas senare - - -