Bekanta dig med biodling

Lediga platser

Ja

Kursbeskrivning

Vill du vara lycklig i hela ditt liv skaffa dig trädgård med blommor och bin! (kinesiskt ordspråk) Du har säkert märkt att de vilda insekterna har minskat och att det inte finns pollinerare för dina blommor, frukter och bär? Då kanske biodling skulle passa dig, det är inte svårt. Vi lär ut så enkelt som möjligt för att alla ska klara sig. Kanske vet du redan lite om biodling eller ingenting alls, men huvudsaken att du är intresserad. Vi ger tips om material, böcker mm. Kanske vi kan besöka en biodlare i trakten, så blir det mera spännande. Vi som leder kursen, Mia och Bjarne Bruce, har haft bin i över 40 år i Liljendal och det är i dag gårdens huvudnäring. Så om du lyckas bra så kan det bli också ditt yrke. Kom med och hitta en ny hobby!

Kursavgift

22,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Bjarne Bruce, Marina Bruce

Tilläggsinformation

Observera att det finns begränsat med parkeringsplatser utanför Kombila. Var noga med att inte parkera längs vägrenen eftersom det blockerar infarten till gårdarna och försvårar trafiken i området. Vänligen, följ allmänna parkeringsregler också här.

Anmälningsinformation

Huomaa, että Kombilassa on rajallinen määrä parkkipaikkoja. Ole ystävällinen äläkä pysäköi autoasi tien pientareelle, koska se tukkii pihojen sisäänajoväylät ja haittaa liikennettä alueella. Noudatathan täälläkin yleisiä liikennesääntöjä.

Tidpunkt

21.04.2018 - 22.04.2018

Lördag 10:00-16:00
Söndag 10:00-16:00

Lektioner: 16  (2 ggr)

Plats

Kombila - 101
Elmgrenvägen 11, 21600 Pargas