Hulttio - Gustav Mannerheimin painava nuoruus

Kuka onkaan se nuori mies, jonka isä on peliriippuvainen ja äiti kuolee suruun isän karattua rakastajattaren kanssa? Hän on koulukiusattu ja lyseo jää kesken 12-vuotiaana. Lapsuudenkoti Louhisaaren kartanolinna vaihtuu Haminan kadettikouluun. Vaikeudet seuraavat toisiaan. Mutta tämä nuori mies selviytyy ja kapuaa lopulta kansakunnan kaapin päälle.
Tule kuuntelemaan kuinka Mannerheimista tuli Mannerheim.
30.10.

Ilmoittaudu tästä

Joulupaja 25.11.

Ikkunoissa loistavat kynttilät, glögiä ja Kombin joulupaja - niitä tarvitaan jouluisen tunnelman luomiseen. Voit askarrella joulukoristeita ja ehkäpä joululahjojakin taitavien opettajiemme opastuksella. Me huolehdimme valmisteluista ja siivouksesta, sinä saat keskittyä olennaiseen. Tänä vuonna meillä on jälleen monia mielenkiintoisia työpisteitä; marsipaanipossut, heijastimet, kalkkimaalin valmistus, lyhdyt, joulukoristeet ja jakkarat.
Virvokkeeksi tarjoamme glögiä ja pipareita.
Ota mukaan käteistä, kaikki materiaalit saat ostaa paikan päältä omakustannushintaan.

Ilmoittaudu tästä

Tule kilpailemaan 5.11.2017

Tule mukaan este- ja kouluratsastuskilpailuun – omalla keppihevosellasi! Keppihevosratsastus on uusi, Suomessa syntynyt harrastusmuoto, joka on lyhyessä ajassa saavuttanut suuren suosion. Keppihevosratsastuksessa suoritetaan samoja liikkeitä ja tehtäviä kuin perinteisessä koulu- ja esteratsastuksessa, ja kilpailuja käydään jopa SM-tasolla.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen tästä

Tervetuloa Kombiin!

Kombi on Paraisilla toimiva kaksikielinen kansalaisopisto. Ohjelmassamme on monenlaisia kursseja, luentoja ja tapahtumia. Haluamme olla koko perheen opisto, joten tarjoamme kursseja niin nuorille kuin vanhoillekin.

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen tai palata uudelleen johonkin, jota harrastit kauan sitten? Meillä on kursseja lähes kaikesta, lähes kaikille. Tutustu kurssitarjontaamme ja saa uusia ideoita. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Ilmoittaudu kursseille ja luennoille näiden kotisivujemme kautta tai soita meille.

Ajankohtaista

Kurssit julkaistaan kotisivullamme 22.6.2017

Esite jaetaan kaikkiin kotitalouksiin Paraisilla 11.8.2017

Ilmoittautuminen kursseille alkaa tiistaina 15.8.2017 klo 9.00

Voit ladata esitteen täältä 

 

HUOM! Horse Shown päivämäärä esitteessä on väärä. Oikea päivä on 5.11.

 

Kombissa nähdään!

Cecilia, Solveig, Ira ja Katja


Jos saat tekstiviestin, jonka lähettäjänä on kombi, et voi vastata viestiin tai soittaa lähettäjän numeroon. Kyseessä on tekstiviestipalvelu, jota käytämme lähettäessämme opiston tiedotteita. Jos haluat ottaa yhteyttä Kombin henkilökuntaan, voit soittaa allaoleviin numeroihin.

Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa tai tehdä niin kuin monet muut ja tilata uutiskirjeemme.

      facebook  

 

uutiskirjeet